Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Zorb voetbal

Zorb voetbal is allesbehalve een standaard voetbalspel. Niet alleen de bal is rond bij deze sportieve groepsactiviteit, want de spelers nemen plaats in een met lucht gevulde kunststof bubbel.  

Een trip rond de aarde

Zorb klinkt bijna buitenaards, maar is wel op planeet Aarde uitgevonden. Al scheelt het weinig; je moet er namelijk de halve wereld voor oversteken. Zorbing, een sport waarbij een persoon in een kunststof bal van een helling rolt, is ontstaan in Nieuw-Zeeland. Geïnspireerd door dit concept is – iets dichter bij huis – in Noorwegen een variant bedacht: zorb voetbal, ook wel bumperbalbubble soccer of bubbelvoetbal. Een spel dat op de Hollandse vlaktes perfect tot zijn recht komt. In tegenstelling tot traditionele zorb ballen steken de benen er nog uit waardoor je ‘gewoon’ rond kunt lopen.  

Hoe zorb voetbal werkt

Bij Zorb voetbal wordt de groep in twee teams verdeeld. Zodra het fluitsignaal afgaat, begint de pret. Het doel: de meeste doelpunten maken op de helft van de tegenstander. Maar het plaatsen van een goed gemikt schot is zo eenvoudig nog niet wanneer je zelf het postuur van een sumoworstelaar hebt. Het gebeurt meer dan eens dat jij of je medespelers met bal en al het doel inrollen.  

Wat betreft de regels? De belangrijkste regel: plezier maken! En voor de rest? In de wereld van zorb voetbal bestaan er geen overtredingen, corners en keepers. Bijna alles is geoorloofd: elkaar onderstebovenduwen wordt aangemoedigd. 

Kijk er niet vreemd van op wanneer je spelers over elkaar heen ziet tuimelen in een poging elkaar de weg te versperren. Over kleerscheuren hoef je je geen zorgen te maken; in de kunststof bumpers ben je goed beschermd tegen blauwe plekken.  

Zorb voetbal professioneel verzorgd

Ben je ook klaar voor spektakel? NL Bubbel Voetbal verzorgt Zorb voetbal activiteiten tegenvoordelige tarieven bij je op locatie. Zorb ballen kopen voor je sportvereniging, wijkvereniging of bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden, eventueel bedrukt met eigen logo. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk hier de mogelijkheden. 

bubble soccer
Bubbel Voetbal indoor binnen
Bubbel voetbal teams
NL Bubbelvoetbal vrijgezellenfeest
NLBubbelvoetbal.nl
Scroll naar boven