Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Het ultieme voetbal feestje op locatie

Klaar voor een daverend voetbal feestje op locatie? Maak kennis met bubbelvoetbal: dé sportieve groepsactiviteit voor jong en oud met een flinke dosis hilariteit. Je zit namelijk in een met lucht gevulde bal waar enkel je benen nog uitsteken. Probeer maar eens rechtop te blijven staan wanneer je tegenstander je omverkegelt. Want dat mag gewoon bij dit knotsgekke voetbalbumperspektakel.

Voetbal feestje op locatie van je wensen

Bubbelvoetbal is zowel indoor als outdoor te spelen. Geschikte locaties zijn onder meer bestaande sportvelden (zowel op gras als kunstgras), sporthallen, het platteland en het strand. Zelf geen geschikte locatie? Geen probleem, neem contact met ons op en wij gaan met jou op zoek naar een geschikte locatie in de buurt.

Plezier voor jong en oud

Van kinderfeestjes en familie-uitjes tot vrijgezellenfeesten en teambuildingactiviteiten; bubbelvoetbal is een populaire activiteit voor jong en oud. Wij zijn nog geen mensen tegengekomen die niet blij werden van een potje bubbelvoetbal. Zelfs de allerkleinsten kunnen meedoen: NL Bubbel Voetbal beschikt over speciale kids bubbels, zodat ook kinderen kunnen genieten van deze unieke activiteit.

Is het voetbal feestje afgelopen? Dan zijn er nog genoeg mogelijkheden om na te genieten. Naast voetballen leent het bumperpak zich voor diverse andere, originele spelvormen, zoals een koprolrace, een heus sumoworsteltoernooi en Last man standing. Ontdek hier hoe je deze spellen speelt.

Jij bepaalt de spelregels

Bij NL Bubbelvoetbal kun je tegen voordelige tarieven voetbalbubbels en toebehoren huren. Kies je ervoor de bubbels bij ons in Houten op te halen, dan is een compressor voor het opblazen van de bubbels uiteraard inbegrepen. Ook voorzien we je van een duidelijke en uitgebreide instructie voor het verzorgen van de activiteit. Tegen een kleine meerprijs bezorgen we de bubbels bij je op locatie.

Liever geheel ontzorgd worden? NL Bubbel Voetbal kan eveneens de opbouw, afbouw en begeleiding van de activiteit verzorgen.

Wanneer begint jouw voetbal feestje op locatie?

Ben je al enthousiast geworden? Leuk, wij ook! Wil je graag meer informatie over de activiteiten van NL Bubbel Voetbal of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op via 06-28475187 of het contactformulier op onze website.

Laat het voetbal feestje maar beginnen!

bubble soccer
Bubbel Voetbal indoor binnen
Bubbel voetbal teams
NL Bubbelvoetbal vrijgezellenfeest
NLBubbelvoetbal.nl
Bubbel voetbal bedrijfsuitje
Scroll naar boven