Recensies en meest gestelde vragen

Op deze pagina hebben we onze klantervaringen en meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Zo kun je meer informatie opdoen over het huren van bubbel voetbal, service op locatie en nog veel meer!

Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen!

Bubbel voetbal aan het strand

Recensies

"Super organisatie ... Super om met samen te werken zodat wij vk bubbelvoetbal hebben kunnen opstarten."
5/5
"We hebben Bubbel voetbal gebruikt voor een activiteit voor het jeugdwerk van Kaag en Braassem. Het was super geslaagd. Kinderen hadden het erg naar hun zin en er werd veel gelachen. Zeker een aanrader. Ondanks dat er toch één van de ballen lek was, kwam Marcel gelijk met een oplossing. Hij heeft ons goed geholpen en tips gegeven om leuke spelletjes te doen. Bedankt!
5/5
"Hartstikke leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest! Goede begeleiding en fijne communicatie! Aanrader!"
5/5
"Top bedrijf! Bubbel ballen gehuurd voor een vrijgezellenfeest. Goede service en erg flexibel wat betreft het halen en terug brengen van de bubbel ballen. Zeker aan te raden."
5/5
"Wij hebben voor 10 man voor één uurtje bubbels voor de bubbelvoetbal gehuurd bij NL Bubbel Voetbal. Voordat wij zelf bij de locatie aankwamen stonden alle ballen al opgepompt klaar tezamen met een zeer vriendelijke medewerker van NL Bubbel Voetbal. Deze medewerker heeft ons eerst goed geïnstrueerd en daarna zijn we begonnen met voetballen in de bubbels. Na een paar potjes kwam de begeleider/medewerker telkens met andere "spelletjes" waardoor er veel variatie was. O.a. hierdoor is het een hele leuke avond geworden wat wij zeker nogmaals gaan doen ! Nogmaals heel erg bedankt NL Bubbel Voetbal."
"Wat een super leuke middag was het. Gedaan als verjaardagspartijtje in deze coronatijd. De jongens vonden het hilarisch. Volop ruimte en aandacht voor de interesse van de kinderen, super flexibel. Werd nog dagen over gepraat. Marcel je doet dit fantastisch!"
5/5

Meest gestelde vragen

Wij werken niet met vaste tijden, ophalen en terugbrengen gaat altijd in overleg. Soms is het ook mogelijk om de bubbels al een avond van tevoren op te halen en/of de volgende ochtend pas terug te brengen. Geef in de mail jullie voorkeur aan en dan gaan wij proberen om onze planning hierop aan te passen.

Een set met 10 of 12 bubbels kan in elke ‘normale’ personenauto worden vervoerd. Zorg er wel voor dat de achterbank en kofferbak leeg zijn zodat er geen ruimte verloren gaat.

Ja, wij werken met verschillende maten bubbels. Hierdoor kunnen kids vanaf 5 jaar al genieten van deze leuke activiteit!

Ja, het is geen probleem om de bubbels door ons te laten bezorgen. Tijdstip van bezorgen en ophalen is, net als bij eigen vervoer, altijd in overleg. We zorgen er zeker voor dat jullie de bubbels op het gewenste tijdstip beschikbaar hebben.

Bubbel Voetbal is een pittige sport maar behalve wat spierpijn komen (ernstige) blessures gelukkig nauwelijks voor. Je zit goed beschermd van boven je hoofd tot aan je bovenbenen en de bubbel vangt de klappen voor je op.

Het gebruik van de bubbels is heel eenvoudig, als ze opgeblazen zijn wijst het zichzelf al. De bubbels wordt gedragen als een soort rugzak met aan de voorzijde twee handvatten. In en uit de bubbel kan door de bubbel op zijn kant te leggen zodat je er gemakkelijk in / uit kunt kruipen.

Eerst de man, dan de bal! Je kan het spel spelen zoals je zelf wilt maar in principe zijn er geen regels. Overtredingen maken is niet mogelijk en het gaat natuurlijk vooral om de fun. Wel vinden wij het altijd leuk om 1 spelregel toe te voegen: bij het beginsignaal of na een doelpunt leggen we de bal op de middenstip. Na het fluitsignaal stormt iedereen vanaf zijn / haar eigen lijn naar de bal toe… Dit levert gegarandeerd hilarische taferelen op!

Dit is afhankelijk van de deelnemers. Een kinderfeestje met kids van 12 jaar oud is bijvoorbeeld al mogelijk in een kleine gymzaal terwijl volwassenen echt meer ruimte nodig hebben. Een speelveld van circa 20 bij 30 meter is minimaal aan te raden, houd er hierbij ook rekening mee dat de randen van het speelveld vrij moeten zijn van objecten zodat de bubbels hier niet kapot kunnen gaan.

Iedereen die een normaal potje kan voetballen kan ook Bubbel Voetbal spelen. Houd er wel rekening mee dat een heel fanatiek persoon van 20 jaar oud niet volle bak moet gaan bumpen tegen een collega van 60 jaar oud, dit kan wel gevaarlijk worden. We hebben echter al regelmatig héle leuke activiteiten mogen organiseren voor een oudere doelgroep. De intensiteit gaat wellicht iets omlaag maar de hilariteit is er niet minder om.

Bij normaal gebruik van de bubbels is echte schade niet mogelijk, hiervoor werken wij met een te hoge kwaliteit materialen. Een klein lekje kan natuurlijk wel gebeuren, zeker bij wat intensiever gebruik. Hiermee kan gewoon door worden gespeeld als er elk (half) uur even wat lucht bij wordt gepompt. Een stukje duct-tape biedt ook altijd uitkomst.

Indien er toch grotere schade is ontstaan doordat de bubbel bijvoorbeeld op straat, in de bosjes of op een ander object is gekomen dan dient dit direct gemeld te worden bij je contactpersoon.

Wij leveren altijd 1 of 2 pompen mee voor het opblazen (en weer leeg laten lopen) van de bubbels.

Dit is afhankelijk van verschillende zaken. Hoeveel bubbels, welk formaat, met of zonder vervoer. Voor meer informatie over de tarieven verwijzen we jullie graag naar onze tariefpagina. Je mag natuurlijk ook altijd een e-mail sturen of even bellen.

Nee, dit hebben wij wel een tijd gedaan maar inmiddels niet meer. De ervaring leert dat bij normaal gebruik van de bubbels er nooit gekke dingen gebeuren. We gaan er dus vanuit dat onze klanten netjes met onze materialen omgaan. Mocht er toch schade ontstaan door verkeerd gebruik dan wordt dit uiteraard wel gedeclareerd, gelukkig komt dit nauwelijks voor.

Mocht je vraag er niet tussenin staan, neem dan gerust contact op en dan helpen wij u graag verder!

Scroll naar boven