Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Bubbel voetbal in Maassluis

Bubbel Voetbal huren in Maassluis? Dat kan al vanaf €25 per persoon! Voetballen in een ballon zoals deze zorgt naar onze ervaring voor ontzettend veel plezier! Trek het voetbal opblaaspak maar aan en gaan met die banaan!

Bubbel voetbal is het perfecte uitje voor jong en oud. We kunnen een combinatie van grote en kleine bubbels leveren zodat jong en oud kan meedoen met deze fantastische activiteit.

Reken maar dat iedereen het de rest van het jaar nog over dit uitje heeft. We spelen bubbelbal en veel andere spelletjes. Zo houden we de variatie er goed in.

'Super organisatie ... Super om met samen te werken zodat wij vk bubbelvoetbal hebben kunnen opstarten.'
5/5

Veel plezier

We spelen bubble voetbal met vele andere spelletjes en op het laatst geven we nog een vrij speelkwartier. Reken maar dat de iedereen het de rest van het jaar nog over dit feestje heeft, uiteraard corona-proof!

In Maassluis

Wij verzorgen bubbel voetbal in Maassluis, maar eigenlijk overal Nederland en België op eigen locatie. Heb je geen eigen locatie? Geen probleem, dan zoeken wij naar een geschikte locatie met je mee.

Snel reactie

Wie houdt er nu niet van snelle service? We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren. Je kunt ons ook altijd bellen, dan komen we gelijk in contact.

Tarieven Bubbel voetbal

Voor een bubbel voetbal uitje in Maassluis kan je kiezen uit de volgende twee opties.

NLBubbels

Zelf ophalen en terugbrengen:

175,-
6 NLBubbels
  • 8 NLBubbels: € 200
  • 10 NLBubbels: € 225
  • 12 NLBubbels: € 250
  • 12+ NLBubbels: € Op aanvraag
  • Prijzen zijn excl. btw.
Bestel direct
*Tarieven zijn exclusief bezorgkosten á € 0,30 per gereden kilometer. Minimale bezorgkosten bedragen altijd € 30,- ex BTW.
Populair

Compleet verzorgd

Vanaf:

25,-
p.p.
  • 8 - 12 personen: €25,- p.p.
  • 13 - 18 personen: €22,50 p.p.
  • 19 - 24 personen: €20,- p.p.
  • 25+ personen: op aanvraag
  • Prijzen zijn excl. btw.
Bestel direct
*Tarieven zijn exclusief bezorgkosten á € 0,30 per gereden kilometer. Minimale bezorgkosten bedragen altijd € 30,- ex BTW.
Nieuw

Goed te combineren met...

Daarnaast verzorgen wij ook nog andere leuke activiteiten voor kinderfeestjes . Zo hebben wij ook Lasergamen en Archery tag. Allebei kunnen ze net zo goed zorgen voor een onvergetelijk feest! Wedden dat dit ook een enorm succes gaat worden? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Meest gestelde vragen

Wij werken niet met vaste tijden, ophalen en terugbrengen gaat altijd in overleg. Soms is het ook mogelijk om de bubbels al een avond van tevoren op te halen en/of de volgende ochtend pas terug te brengen. Geef in de mail jullie voorkeur aan en dan gaan wij proberen om onze planning hierop aan te passen.

Ja, het is geen probleem om de bubbels door ons te laten bezorgen. Tijdstip van bezorgen en ophalen is, net als bij eigen vervoer, altijd in overleg. We zorgen er zeker voor dat jullie de bubbels op het gewenste tijdstip beschikbaar hebben.

Iedereen die een normaal potje kan voetballen kan ook Bubbel Voetbal spelen. Houd er wel rekening mee dat een heel fanatiek persoon van 20 jaar oud niet volle bak moet gaan bumpen tegen een collega van 60 jaar oud, dit kan wel gevaarlijk worden. We hebben echter al regelmatig héle leuke activiteiten mogen organiseren voor een oudere doelgroep. De intensiteit gaat wellicht iets omlaag maar de hilariteit is er niet minder om.

Scroll naar boven