Lasergame

Onze nieuwste activiteit is een hele bijzondere, indoor of outdoor lasergamen op elke gewenste locatie! We hebben al activiteiten gehad in het bos, in het park, in de duinen, in scholen, in een bibliotheek, in het studentenhuis en zelfs in een supermarkt. Ook lasergamen in jullie eigen magazijn / kantoor is perfect mogelijk met onze professionele lasergame apparatuur!

Dit is lasergamen nieuwe stijl, wellicht nog beter te omschrijven als Real Life Gamen. Zo kunnen wij een heuse Fortnite battle opzetten voor een kinderfeestje (of voor volwassenen) en kunnen we met onze professionele lasergame set alles instellen naar wens. Diverse spelvormen, wapens, spelersrollen, tijdsduur, bereik van de guns. Kies voor één van onze standaard spelvoren of laat uw fantasie de vrije loop en creëer zelf de ultieme game.

Lasergamen op locatie is perfect te combineren met Bubbel Voetbal of Archery Tag, maar ook te boeken als losse activiteit. Leuk voor jullie bedrijfsuitje, vergaderbreak, kinderfeestje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Wedden dat zelfs de minst fanatieke deelnemers aan het einde van het spel dolenthousiast zijn en nog een potje willen spelen.

Neem contact op voor de mogelijkheden voor een lasergame activiteit. We komen door heel Nederland naar elke locatie toe. Indien jullie geen eigen locatie hebben gaan wij samen met jullie op zoek naar een geschikte locatie.