Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Cruisen met de e-cruiser chopper

Tussen de bomen, in de verte zie je iets aankomen dat nauwelijks geluid maakt. Dan zie je een groep E-cruiser choppers. Snel komen ze dichterbij en je hoort ze duidelijk plezier hebben. Dan rijden ze je voorbij. Glimmend metaal, brede banden, wapperende haren, zonnebrillen en coole uitstraling. En terwijl je ze nakijkt, kun je alleen nog maar denken: ik wil ook cruisen op zo’n E-cruiser.

E-cruiser chopper: ultiem genieten

Cruisen in stijl

Als je in de wereld van de 'E' duikt, zie je brommers, (fat) bikes, scooters, cruisers en zelfs steps. De verschillen zitten 'm vooral in de looks en in de snelheid. E-choppers springen er tussenuit omdat ze met de brede banden en het hoge stuur lijken op een Harley Davidson. Deze Amerikaanse motoren worden ook wel choppers genoemd.

Elektrisch is hot

Een elektrische scooter is dan misschien niet precies hetzelfde als een E-cruiser, al die verschillende e-voertuigen zijn wel allemaal elektrisch zijn en stuk voor stuk booming! Geen wonder, want elektrisch is een stuk beter voor het milieu. Dus stap met een gerust hart op een van onze E-choppers voor een spectaculaire cruise zonder schuldgevoel.

Avontuurlijk verkennen

Een mooie tocht langs het water, een uitdagende tocht door de bossen of de stad verkennen. Een mooi uitgestippelde route of lekker zelf ontdekken. Jij bepaalt. Maar je bent gewaarschuwd: cruisen op een E-cruiser chopper kan zo’n geweldige ervaring zijn, dat andere vervoersmiddelen daarna als een ernstige teleurstelling kunnen worden ervaren.

onze e-cruiser chopper aanpak

Professionele begeleiding

Tijdens een korte uitleg maken we je vertrouwd met de E-cruiser chopper. We vertellen wat de regels zijn voor de openbare weg en zorgen ervoor dat je veilig de weg op gaat.

Prachtige routes

Ontdek de oude bossen bij Rhijnauwen, verken het prachtige centrum van Utrecht of ga voor een ontspannen cruise langs de Lek. Er is zoveel moois te ontdekken!

Al mogelijk vanaf 2 personen

Of je nu met z’n tweetjes bent, een team van vijf of groep van twaalf, bij ons ben je altijd welkom om te cruisen op een E-cruiser chopper.

Duurzaam

Onze stoere E-cruiser choppers zijn volledig elektrisch. Heel verantwoord voor het milieu dus. En doordat ze geen geluid maken, kun je nog meer genieten van je omgeving.

Tarieven

E-cruiser chopper huren

Haal de E-choppers op in Houten.

Adres: Bergveste 4a, 3992 DE Houten

T/m 12 personen

Zelf E-cruiser choppers ophalen en terugbrengen:

35
per persoon
  • Prijzen zijn incl. btw.
  • 2,5 uur cruisen
  • Uren bijboeken mogelijk

Grotere groepen

Zelf E-cruiser choppers ophalen en terugbrengen:

Prijs op aanvraag
  • 2,5 uur cruisen
  • Uren bijboeken mogelijk
  • Te combineren met andere activiteiten

Recensies

"Heerlijk en ontspannen Utrecht verkend op de E-choppers. Gaan we zeker vaker doen!"
5/5

De minimumleeftijd voor het rijden op een E-chopper is 16 jaar. Let op: je dient in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs om met de E-chopper de openbare weg op te mogen.

Een E-chopper kan maximaal 25 kilometer per uur rijden.

Een E-chopper is een geweldig alternatief wanneer lang wandelen en fietsen geen opties zijn. Twijfel je of het iets voor jou is? Bel ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Onze E-choppers zijn eenpersoonsmodellen.

De banden onder onze E-choppers zijn dikker dan standaard fietsbanden onder e-bikes. Door het dikkere rubber kunnen ze goed tegen een stootje. Mocht je onverhoopt toch een lekke band krijgen, dan laten we natuurlijk niet aan je lot over! Bel ons, dan helpen we je snel weer op weg.

Een E-chopper kan op alle verharde (fiets)paden rijden, maar is ook geschikt voor offroad gebruik, waaronder onverharde bospaden.

Je kunt bij NL Bubbelvoetbal E-choppers huren vanaf een periode van 2,5 uur. Daarboven kun je extra tijd bijboeken in blokken van 1 uur.

Jazeker! Ga onbezorgd op weg met een van de vele toproutes die we voor je hebben samengesteld. Onze routes leiden je langs de mooiste plekken van de provincie Utrecht. Houd je van (extra) uitdaging? Informeer dan naar onze speciale puzzelroutes!

De E-choppers hebben een actieradius van +/- 50 km. Onze routes zijn hierop aangepast. Vanzelfsprekend worden onze E-Choppers met een volle accu aan je meegegeven.

Op de meeste plekken in de provincie Utrecht mogen bestuurders van E-choppers zonder helm rijden. In de Utrechtse binnenstad geldt echter wel een helmplicht. Voordat je op weg gaat vertellen we je welke regels er gelden voor E-choppers. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Jazeker! Wil je er graag een dagvullend programma van maken? Boek dan een van onze andere activiteiten bij, zoals bubbelvoetbal, lasergamen of Archery Tag. Wij maken er een onvergetelijke dag van!

Scroll naar boven