Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

E-chopper rijden: avontuurlijk cruisen in de regio

De weg voor je lonkt, de motor is stil, maar zodra je gas geeft schiet je vooruit. De brede banden liggen stevig op de weg en het voelt alsof je over het asfalt glijdt. Rijdend langs glinsterende rivieren, door historische stadjes en oude bossen ben jij in control. Het overweldigende gevoel van E-chopper rijden, maakt dit het leukste uitje van nu!

E-chopper rijden: groen genieten

E-chopper-fun

Met z’n tweeën, vieren of met een hele groep, de E-chopper zorgt voor gegarandeerde fun. Gezellig een terrasje pikken, en route picknicken en hop, weer samen de weg op. Wil je zeker zijn van de allermooiste route, kies dan voor een van de spectaculaire routes die wij voor jou in kaart hebben gebracht.

E-chopper-cool

Dit is geen fiets, dit is geen step, dit is een E-chopper die zijn weerga niet kent! Een E-chopper is simpelweg genieten. Brede banden en glimmend metaal, cruisen op een E-chopper is supercool. Doe eens gek en prik blind een locatie. Laat je verrassen door wat je tegenkomt en sta open voor nieuwe ervaringen.

E-chopper-groen

Wie zegt dat stoer en cool niet te combineren is met hart voor het klimaat? De E-chopper is volledig elektrisch en dus hartstikke groen. E-chopper rijden is niet alleen een van de leukste, maar ook een van de meest verantwoorde uitjes van het moment. Dus trek je coolste outfit uit de kast en ga lekker groen chopperen.

Waarschuwing: Het cruisen op een E-chopper kan zo’n geweldige ervaring zijn, dat andere vervoersmiddelen als een ernstige teleurstelling kunnen worden ervaren.

onze e-chopper aanpak

Professionele begeleiding

Tijdens een korte uitleg maken we je vertrouwd met de E-chopper. We vertellen wat de regels zijn voor de openbare weg en zorgen ervoor dat je veilig de weg op gaat.

Prachtige routes

Ontdek de oude bossen bij Rhijnauwen, verken het prachtige centrum van Utrecht of ga voor een ontspannen cruise langs de Lek. Er is zoveel moois te ontdekken!

Al mogelijk vanaf 2 personen

Of je nu met z’n tweetjes bent, een team van vijf of groep van twaalf, bij ons ben je altijd welkom om te cruisen op een E-chopper.

Duurzaam

Onze stoere E-choppers zijn volledig elektrisch. Heel verantwoord voor het milieu dus. En doordat ze geen geluid maken, kun je nog meer genieten van je omgeving.

Tarieven

E-choppers huren

Haal de E-choppers op in Houten.

Adres: Bergveste 4a, 3992 DE Houten

T/m 12 personen

Zelf E-choppers ophalen en terugbrengen:

35
per persoon
  • Prijzen zijn incl. btw.
  • 2,5 uur cruisen
  • Uren bijboeken mogelijk

Grotere groepen

Zelf E-choppers ophalen en terugbrengen:

Prijs op aanvraag
  • 2,5 uur cruisen
  • Uren bijboeken mogelijk
  • Te combineren met andere activiteiten

Recensies

"Heerlijk en ontspannen Utrecht verkend op de E-choppers. Gaan we zeker vaker doen!"
5/5

De minimumleeftijd voor het rijden op een E-chopper is 16 jaar. Let op: je dient in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs om met de E-chopper de openbare weg op te mogen.

Een E-chopper kan maximaal 25 kilometer per uur rijden.

Een E-chopper is een geweldig alternatief wanneer lang wandelen en fietsen geen opties zijn. Twijfel je of het iets voor jou is? Bel ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Onze E-choppers zijn eenpersoonsmodellen.

De banden onder onze E-choppers zijn dikker dan standaard fietsbanden onder e-bikes. Door het dikkere rubber kunnen ze goed tegen een stootje. Mocht je onverhoopt toch een lekke band krijgen, dan laten we natuurlijk niet aan je lot over! Bel ons, dan helpen we je snel weer op weg.

Een E-chopper kan op alle verharde (fiets)paden rijden, maar is ook geschikt voor offroad gebruik, waaronder onverharde bospaden.

Je kunt bij NL Bubbelvoetbal E-choppers huren vanaf een periode van 2,5 uur. Daarboven kun je extra tijd bijboeken in blokken van 1 uur.

Jazeker! Ga onbezorgd op weg met een van de vele toproutes die we voor je hebben samengesteld. Onze routes leiden je langs de mooiste plekken van de provincie Utrecht. Houd je van (extra) uitdaging? Informeer dan naar onze speciale puzzelroutes!

De E-choppers hebben een actieradius van +/- 50 km. Onze routes zijn hierop aangepast. Vanzelfsprekend worden onze E-Choppers met een volle accu aan je meegegeven.

Op de meeste plekken in de provincie Utrecht mogen bestuurders van E-choppers zonder helm rijden. In de Utrechtse binnenstad geldt echter wel een helmplicht. Voordat je op weg gaat vertellen we je welke regels er gelden voor E-choppers. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Jazeker! Wil je er graag een dagvullend programma van maken? Boek dan een van onze andere activiteiten bij, zoals bubbelvoetbal, lasergamen of Archery Tag. Wij maken er een onvergetelijke dag van!

Scroll naar boven