Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

E-chopper huren Utrecht

Wil je een E-chopper huren om (omgeving) Utrecht te verkennen? Met de E-choppers van NL Bubbel Voetbal cruise je relaxed en comfortabel door al het prachtigs dat de provincie te bieden heeft. Hét inclusieve uitje voor iedereen die houdt van het buitenleven. Onze coole elektrische lowriders zijn ook nog eens milieuvriendelijk!

Waar wacht je nog op? Chop chop, huur die vette chopper nu bij NL Bubbelvoetbal!

verken utrecht als nooit tevoren

Landgoederen in de Kromme Rijnstreek

Aan de oostkant van Utrecht vind je historische landgoederen Rhijnauwen en Amelisweerd. Maak je op voor bos, weides, boomgaarden, rivieren, akkers en andere prachtige vergezichten van het vele natuur- en cultuurschoon dat je in de Kromme Rijnstreek aantreft. Toeren was zelden zo ontspannen.

Klimmen en dalen in de Utrechtse Heuvelrug

De heuvelachtige bossen, heidevelden en indrukwekkende kastelen maken de Utrechtse Heuvelrug zeker een bezoek waard! In het hart van Nederland kom je ogen tekort. Raak verwonderd door het uitzicht en maak hoogtemeters (zonder moe te worden). Je betreedt hier een oase van rust die zijn weerga niet kent.

Ontdek Utrecht langs de Lek

Klaar voor een tocht vol historische parels? Ontdek Utrecht langs de Lek met onder meer het pittoreske vestingstadje Nieuwpoort en Lek-dorpjes Lexmond, Ameide en Lopikerkapel. Geniet van de voorbij kabbelende landschappen en weidse uitzichten te midden van de prachtige uiterwaarden.

Liever een eigen route? Geen probleem!

onze e-chopper aanpak

Professionele begeleiding

Tijdens een korte uitleg maken we je vertrouwd met de E-chopper. We vertellen wat de regels zijn voor de openbare weg en zorgen ervoor dat je veilig de weg op gaat.

Prachtige routes in en rondom Utrecht

Ontdek de oude bossen bij Rhijnauwen, verken het prachtige centrum van Utrecht of ga voor een ontspannen cruise langs de Lek. Wij hebben prachtige routes voor je gemaakt.

Al mogelijk vanaf 2 personen

Of je nu met z’n tweetjes bent, een team van vijf of groep van twintig, bij ons ben je altijd welkom om te cruisen op een E-chopper.

Duurzaam

Onze stoere E-choppers zijn volledig elektrisch. Heel verantwoord voor het milieu dus. En doordat ze geen geluid maken, kun je nog meer genieten van je omgeving.

Tarieven

E-choppers huren

Haal de E-choppers op in Houten.

Adres: Bergveste 4a, 3992 DE Houten

T/m 12 personen

Zelf E-choppers ophalen en terugbrengen:

35
per persoon
  • Prijzen zijn incl. btw.
  • 2,5 uur cruisen
  • Uren bijboeken mogelijk

Grotere groepen

Zelf E-choppers ophalen en terugbrengen:

Prijs op aanvraag
  • 2,5 uur cruisen
  • Uren bijboeken mogelijk
  • Te combineren met andere activiteiten

Recensies

"Heerlijk en ontspannen Utrecht verkend op de E-choppers. Gaan we zeker vaker doen!"
5/5

De minimumleeftijd voor het rijden op een E-chopper is 16 jaar. Let op: je dient in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs om met de E-chopper de openbare weg op te mogen.

Een E-chopper kan maximaal 25 kilometer per uur rijden.

Een E-chopper is een geweldig alternatief wanneer lang wandelen en fietsen geen opties zijn. Twijfel je of het iets voor jou is? Bel ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Onze E-choppers zijn eenpersoonsmodellen.

De banden onder onze E-choppers zijn dikker dan standaard fietsbanden onder e-bikes. Door het dikkere rubber kunnen ze goed tegen een stootje. Mocht je onverhoopt toch een lekke band krijgen, dan laten we natuurlijk niet aan je lot over! Bel ons, dan helpen we je snel weer op weg.

Een E-chopper kan op alle verharde (fiets)paden rijden, maar is ook geschikt voor offroad gebruik, waaronder onverharde bospaden.

Je kunt bij NL Bubbelvoetbal E-choppers huren vanaf een periode van 2,5 uur. Daarboven kun je extra tijd bijboeken in blokken van 1 uur.

Jazeker! Ga onbezorgd op weg met een van de vele toproutes die we voor je hebben samengesteld. Onze routes leiden je langs de mooiste plekken van de provincie Utrecht. Houd je van (extra) uitdaging? Informeer dan naar onze speciale puzzelroutes!

De E-choppers hebben een actieradius van +/- 50 km. Onze routes zijn hierop aangepast. Vanzelfsprekend worden onze E-Choppers met een volle accu aan je meegegeven.

Op de meeste plekken in de provincie Utrecht mogen bestuurders van E-choppers zonder helm rijden. In de Utrechtse binnenstad geldt echter wel een helmplicht. Voordat je op weg gaat vertellen we je welke regels er gelden voor E-choppers. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Jazeker! Wil je er graag een dagvullend programma van maken? Boek dan een van onze andere activiteiten bij, zoals bubbelvoetbal, lasergamen of Archery Tag. Wij maken er een onvergetelijke dag van!

Scroll naar boven