Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

E-chopper 2 personen: cool & relaxed uitje

Wil je eens een heel ander uitje voor twee personen? Een uitje waarbij je buiten bent, de omgeving ziet en er ook nog eens heel cool bijzit? Stap dan eens op onze E-chopper en ga lekker relaxed rondcrossen rondom Utrecht en Houten!

E-chopper 2 personen: dubbel plezier!

Ideaal voor 2 personen

In tweevoud is alles leuker! Hoe leuk is het om samen met bijvoorbeeld een vriend(in), je lief of broer of zus op een E-chopper te cruisen? Onze choppers liggen stevig op de weg. In een lekker tempo kun je zelf bepalen waar je naartoe gaat of je volgt een van onze uitgestippelde routes langs de mooiste plekjes in de omgeving van Utrecht en Houten.

De mooiste routes

Kom gezellig met z’n tweeën chopperen door de bossen, langs de Lek of het Amsterdam-Rijnkanaal, of bezoek een van de waterlinie-forten. Ga gezellig picknicken langs de route. Pik een terrasje mee of geniet van een ijsje terwijl je stoer tegen je chopper staat.

Milieuvriendelijk

De E-choppers van NL Bubbel Voetbal zijn geschikt voor één volwassene. Dus je cruiset lekker zelf. En elektrisch, dus het is ook nog eens super milieuvriendelijk. Kijk, daar kun je nog eens mee aankomen in de stikstofdiscussie! 😉

Waarschuwing: Het cruisen op een E-chopper kan zo’n geweldige ervaring zijn, dat andere vervoersmiddelen als een ernstige teleurstelling kunnen worden ervaren.

onze e-chopper aanpak

Professionele begeleiding

Tijdens een korte uitleg maken we je vertrouwd met de E-chopper. We vertellen wat de regels zijn voor de openbare weg en zorgen ervoor dat je veilig de weg op gaat.

Prachtige routes

Ontdek de oude bossen bij Rhijnauwen, verken het prachtige centrum van Utrecht of ga voor een ontspannen cruise langs de Lek. Er is zoveel moois te ontdekken!

Al mogelijk vanaf 2 personen

Of je nu met z’n tweetjes bent, een team van vijf of groep van twaalf, bij ons ben je altijd welkom om te cruisen op een E-chopper.

Duurzaam

Onze stoere E-choppers zijn volledig elektrisch. Heel verantwoord voor het milieu dus. En doordat ze geen geluid maken, kun je nog meer genieten van je omgeving.

Tarieven

E-choppers huren

Haal de E-choppers op in Houten.

Adres: Bergveste 4a, 3992 DE Houten

T/m 12 personen

Zelf E-choppers ophalen en terugbrengen:

35
per persoon
  • Prijzen zijn incl. btw.
  • 2,5 uur cruisen
  • Uren bijboeken mogelijk

Grotere groepen

Zelf E-choppers ophalen en terugbrengen:

Prijs op aanvraag
  • 2,5 uur cruisen
  • Uren bijboeken mogelijk
  • Te combineren met andere activiteiten

Recensies

"Heerlijk en ontspannen Utrecht verkend op de E-choppers. Gaan we zeker vaker doen!"
5/5

De minimumleeftijd voor het rijden op een E-chopper is 16 jaar. Let op: je dient in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs om met de E-chopper de openbare weg op te mogen.

Een E-chopper kan maximaal 25 kilometer per uur rijden.

Een E-chopper is een geweldig alternatief wanneer lang wandelen en fietsen geen opties zijn. Twijfel je of het iets voor jou is? Bel ons, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Onze E-choppers zijn eenpersoonsmodellen.

De banden onder onze E-choppers zijn dikker dan standaard fietsbanden onder e-bikes. Door het dikkere rubber kunnen ze goed tegen een stootje. Mocht je onverhoopt toch een lekke band krijgen, dan laten we natuurlijk niet aan je lot over! Bel ons, dan helpen we je snel weer op weg.

Een E-chopper kan op alle verharde (fiets)paden rijden, maar is ook geschikt voor offroad gebruik, waaronder onverharde bospaden.

Je kunt bij NL Bubbelvoetbal E-choppers huren vanaf een periode van 2,5 uur. Daarboven kun je extra tijd bijboeken in blokken van 1 uur.

Jazeker! Ga onbezorgd op weg met een van de vele toproutes die we voor je hebben samengesteld. Onze routes leiden je langs de mooiste plekken van de provincie Utrecht. Houd je van (extra) uitdaging? Informeer dan naar onze speciale puzzelroutes!

De E-choppers hebben een actieradius van +/- 50 km. Onze routes zijn hierop aangepast. Vanzelfsprekend worden onze E-Choppers met een volle accu aan je meegegeven.

Op de meeste plekken in de provincie Utrecht mogen bestuurders van E-choppers zonder helm rijden. In de Utrechtse binnenstad geldt echter wel een helmplicht. Voordat je op weg gaat vertellen we je welke regels er gelden voor E-choppers. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Jazeker! Wil je er graag een dagvullend programma van maken? Boek dan een van onze andere activiteiten bij, zoals bubbelvoetbal, lasergamen of Archery Tag. Wij maken er een onvergetelijke dag van!

Scroll naar boven