Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Bumperbal

Bumperbal is een te gekke, sportieve groepsactiviteit voor alle leeftijdsgroepen. De activiteit, die zijn oorsprong vindt in Noorwegen, wordt wereldwijd beoefend en staat 100% in het teken van plezier maken. Wat bumperbal zo uniek maakt? Je neemt plaats in een met lucht gevulde bal waar alleen je benen nog uitsteken. Met spelvormen als bumpervoetbal, bowlen, sumoworstelen en Hollandse leeuwen (ook wel Britse bulldogs) kun je je fantasie de vrije loop laten. Er is voor ieder wat wils!

Goed beschermd in een bumperbal

Vallen, rollen, stuiteren, elkaar omverduwen; bij bumperbal hoort het er allemaal bij. Doordat je in een grote opblaasbare bumper zit, ben je rondom goed beschermd. De bumper is aan de binnenzijde uitgerust met gordels, zodat je stevig op je plek blijft zitten. Wellicht dat je wat last krijgt van spierpijn achteraf, maar dan vooral in je lachspieren. 😉

Dé activiteit voor jong en oud

Bumperbal kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld op (kunst)gras, het strand of in een sportzaal. Voor wie bumperbal geschikt is? Daar kunnen we kort over zijn: voor iedereen die houdt van plezier maken. Bumperbal wordt gespeeld door zowel kinderen als (jong)volwassenen. Het is dé gezellige, ludieke en sportieve festiviteit voor families, bedrijven, scholen en speciale gebeurtenissen, zoals vrijgezellenfeesten.

Bumperbal huren bij NL Bubbel Voetbal

Ben je net zo ondersteboven van bumperbal als wij? Leuk! Heb je al een locatie? Begin direct met plezier maken! Bij NL Bubbel Voetbal kun je tegen voordelige tarieven bumperballen huren of kopen.

Kun je hulp gebruiken bij het vinden van een geschikte locatie? Laat het ons weten, dan gaan we samen met je op zoek naar een geschikte locatie bij je in de buurt.

De spelregels bepaal je zelf

Beleef bumperbal zoals jij dat wilt. Bij het boeken van een activiteit via NL Bubbel Voetbal bepaal je zelf de spelregels:

  • Zelf de bumperballen ophalen en terugbrengen? Je bent van harte welkom op onze vestiging in Houten. Bij het huren van bumperballen is de compressor voor het opblazen van de bubbels uiteraard inbegrepen. Daarnaast voorzien we je van een uitgebreide instructie voor het verzorgen van de activiteit en eenvoudig te volgen op- en afbouwinstructies. Na afloop breng je de materialen weer terug. Tijden hiervoor zijn in overleg. ’s Avonds of in het weekend de materialen ophalen en terugbrengen is geen enkel probleem;
  • Gebruikmaken van een haal-en-breng-service? Voor een kleine meerprijs bezorgen wij de bumperballen en alle toebehoren ook bij je op locatie;
  • Genieten van een compleet verzorgde activiteit? Wij regelen de locatie, de op- en afbouw van de materialen en de begeleiding van de activiteit. Zo heb je nergens meer omkijken naar.

Benieuwd naar onze tarieven?

bubble soccer
Bubbel Voetbal indoor binnen
Bubbel voetbal teams
NL Bubbelvoetbal vrijgezellenfeest
NLBubbelvoetbal.nl
Bubbel voetbal bedrijfsuitje
Scroll naar boven