Bubble Soccer: dolle pret gegarandeerd

Het is rond, zacht, u doet het in teamverband en het laat u over de grond rollen van het lachen. We hebben het hier over Bubble Soccer: een hilarische variant op voetbal, waarbij deelnemers zich voortbewegen in een grote met lucht gevulde bal. Dolle pret voor elk team-, familie- of vriendenuitje!

Bubble Soccer: ronduit fantastisch

Bij Bubble Soccer is het vooral zaak om de bal zo vaak en zo hard mogelijk tegen de touwen van de tegenstander te werken. Makkelijker gezegd dan gedaan, want in een grote ‘bumperbal’ is het nog behoorlijk uitdagend om het evenwicht te bewaren. Elkaar omverlopen mag en wordt zelfs aangemoedigd; wees dan ook niet verrast wanneer u spelers over elkaar heen ziet tuimelen in een poging om elkaar de weg te versperren.

Bubbel Soccer is zowel indoor als outdoor op iedere locatie in Nederland te spelen. Het kan worden gespeeld op (kunst)gras, het strand of in een sporthal. Wanneer u zelf geen geschikte locatie heeft, kan NL Bubbel Voetbal samen met u op zoek gaan naar een geschikte locatie bij u in de buurt.

Knotsgekke spelvarianten

De bal is rond; het is een welbekende uitspraak in de voetballerij om aan te geven dat het werkelijk alle kanten op kan gaan. En zo is het ook bij Bubble Soccer. Buiten de klassieke spelvorm kunt u met het bumperpak ook van de volgende spelvormen genieten:

  • Koprolrace. Wilt u voelen hoe het is om een bal te zijn? Dan is een koprolrace iets voor u. Bereik al koppeltjeduikelend de finish. Doet u dat het snelst, dan rolt u regelrecht naar de overwinning;
  • Last man standing. Altijd al willen weten wie de sterkste (of de slimste?) van de groep is? De beste manier om daarachter te komen is door middel van een potje Last man standing. Zoals de naam al verklapt, wordt de persoon die het langste overeind blijft staan tot winnaar uitgeroepen. Wie loopt u als eerste omver? Pas wel op dat u zélf geen prooi wordt; 
  • Sumoworsteltoernooi. Met een bubbelbal meet u uzelf het perfecte postuur aan voor een klassiek Japans sumoworstelgevecht. Doordat uw armen verstopt zitten in de bal en elkaar vastgrijpen niet mogelijk is, blijft er slechts één manier over om uw tegenstander uit de ring te duwen, namelijk door het uitdelen van stevige bumps. Slaagt u daarin, dan komt de zwaarbevochten overwinning u toe en maakt u zich op voor de volgende ronde.

Bubble Soccer professioneel verzorgd

Bij NL Bubbel Voetbal kunt u tegen voordelige tarieven Bubble Soccer ballen en toebehoren huren. Voor een kleine meerprijs bezorgen wij de bubbels bij u op locatie. Indien gewenst verzorgen we ook de opbouw, afbouw en begeleiding van de activiteit.

Een bubbelvoetbal kopen voor je sportvereniging, wijkvereniging of bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. Indien gewenst bedrukt met eigen logo voor een professionele uitstraling. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk hier de mogelijkheden.

bubble soccer
Bubbel Voetbal indoor binnen
Bubbel voetbal teams
NL Bubbelvoetbal vrijgezellenfeest
NLBubbelvoetbal.nl
Bubbel voetbal bedrijfsuitje
Scroll naar top