Bubbel voetbal

Bubbel Voetbal (of Bubble Voetbal) is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaar’s doel te werken. Er is echter 1 klein verschil wat het spel compleet anders maakt! Doordat alle spelers in een NL Bubbel zitten kan je elkaar omver lopen, tegen de keeper van de andere partij op springen of de spits van de tegenstander sandwichen! Hilariteit gegarandeerd!

Kinderfeestjes

Bubbel Voetbal huren voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter?
Meer informatie

Vrijgezellenfeest

De ideale toevoeging voor elk vrijgezellenfeest: Bubbel Voetbal. Naast een standaard potje Bubbel Voetbal horen daar natuurlijk ook spelletjes bij waarin de vrijgezel ‘in het middelpunt’ wordt gezet.
Meer informatie

Team uitje

Op uitje met je voetbal, hockey, korfbal, rugby, basketbal of onderwaterhockey team (of elke andere sport natuurlijk)? Boek Bubbel Voetbal! Gegarandeerd een succes voor elke sportieve groep.
Meer informatie

Familieweekend

De perfecte activiteit voor elk familieweekend. We kunnen een combinatie van grote en kleine bubbels leveren zodat jong en oud kan meedoen met deze fantastische activiteit.
Meer informatie

Voor op scholen

Bubbel Voetbal inzetten op jullie bedrijfsuitje? Eindelijk volle bak de baas omver bumpen? Of die ene collega flink te pakken nemen?
Meer informatie

Bedrijfsuitje

Bubbel Voetbal inzetten op jullie bedrijfsuitje? Eindelijk volle bak de baas omver bumpen? Of die ene collega flink te pakken nemen? Met Bubbel Voetbal is het mogelijk. Wij regelen de locatie, zorgen voor een lieve begeleider en verzorgen jullie uitje.
Meer informatie