Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

bubbel voetbal huren?

Bubbel Voetbal (of Bubble Voetbal) is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaar’s doel te werken. Er is echter één klein verschil wat het spel compleet anders maakt! Doordat alle spelers in een NL Bubbel zitten kan je elkaar omver lopen, tegen de keeper van de andere partij op springen of de spits van de tegenstander sandwichen! Bubbel voetbal is geschikt voor kinderfeestjes, teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, examenstunts en nog veel meer. Een ding is zeker, er is gegarandeerd hilariteit!

Je kunt voor €25 per persoon bubbel voetbal compleet verzorgd door ons laten organiseren of de bubbels los huren en zelf naar de eigen locatie brengen. Bekijk de tarieven of neem contact op voor de mogelijkheden.

Bubbel voetbal huren

FAQ

Ja, het is geen probleem om de bubbels door ons te laten bezorgen. Tijdstip van bezorgen en ophalen is, net als bij eigen vervoer, altijd in overleg. We zorgen er zeker voor dat jullie de bubbels op het gewenste tijdstip beschikbaar hebben.

Wij werken inderdaad met verschillende maten bubbels. Hierdoor kunnen kids vanaf 5 jaar al genieten van deze leuke activiteit!

Dit is afhankelijk van verschillende zaken. Hoeveel bubbels, welk formaat, met of zonder vervoer. Voor meer informatie over de tarieven verwijzen we jullie graag naar onze tariefpagina. Je mag natuurlijk ook altijd een e-mail sturen of even bellen.

Ja, dat is zeker mogelijk. Bekijk hier de informatie: bubbel voetbal kopen

"Wat een super leuke middag was het. Gedaan als verjaardagspartijtje in deze coronatijd. De jongens vonden het hilarisch. Volop ruimte en aandacht voor de interesse van de kinderen, super flexibel. Werd nog dagen over gepraat. Marcel je doet dit fantastisch!"
5/5

Compleet verzorgd

Voor €25 per persoon bieden wij bubbel voetbal compleet verzorgd aan. Wij bouwen het evenement voor je op en af en je hoeft je nergens zorgen over te maken. Dit is ook geschikt voor toernooien. Het grootste gemak voor een scherpe prijs.

Heel Nederland & België

Heb je een eigen locatie waar je bubbel voetbal wilt spelen? Wij verzorgen bubbel voetbal in Nederland en België op eigen locatie. Heb je geen eigen locatie? Geen probleem, dan zoeken wij met je mee.

Binnen 24 uur reactie

Wie houdt er nou niet van snelle service? Daarom streven wij ernaar om binnen 24 uur na bestelling te reageren. Je kunt ons ook altijd bellen, dan komen we gelijk in contact.

Bubbel voetbal kopen

Bubbel voetbal kopen

Wil je een kwalitatieve bubbel voetbal kopen? Sinds kort verkopen wij deze ook. Laat je bubbel voetbal bedrukken met het logo van je bedrijf of vereniging. Bij een bestelling van 10 bubbels of meer bezorgen wij gratis door heel Nederland.

Bubbel voetbal

Bubbel Voetbal kan je op verschillende manieren spelen, zowel indoor in een sporthal als outdoor in een park. Voor elk feestje kunnen wij deze activiteit organiseren; van bubbel voetbal kinderfeestjes tot bedrijfsuitjes. Bekijk de kaartjes voor de mogelijkheden of neem contact op.

Kinderfeestjes

Klik hier voor meer informatie
Bubbel Voetbal huren voor het kinderfeestje van je zoon of dochter?
Meer informatie

Vrijgezellenfeest

Klik hier voor meer informatie.
De ideale toevoeging voor elk vrijgezellenfeest: Bubbel Voetbal. Naast een standaard potje Bubbel Voetbal horen daar natuurlijk ook spelletjes bij waarin de vrijgezel ‘in het middelpunt’ wordt gezet.
Meer informatie

Team uitje

Klik hier voor meer informatie.
Op uitje met je voetbal, hockey, korfbal, rugby, basketbal of onderwaterhockey team (of elke andere sport natuurlijk)? Boek Bubbel Voetbal! Gegarandeerd een succes voor elke sportieve groep.
Meer informatie

Familieweekend

Klik hier voor meer informatie.
De perfecte activiteit voor elk familieweekend. We kunnen een combinatie van grote en kleine bubbels leveren zodat jong en oud kan meedoen met deze fantastische activiteit.
Meer informatie

Voor op scholen

Klik hier voor meer informatie.
Een potje Bubbel Voetbal op jullie school? Beleef de ultieme schoolstrijd!
Meer informatie

Bedrijfsuitje

Klik hier voor meer informatie.
Bubbel Voetbal inzetten op jullie bedrijfsuitje? Eindelijk volle bak de baas omver bumpen? Of die ene collega flink te pakken nemen? Met Bubbel Voetbal is het mogelijk. Wij regelen de locatie, zorgen voor een lieve begeleider en verzorgen jullie uitje.
Meer informatie
Scroll naar boven