Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Bubbelbal

Voetbal beleven op een totaal nieuwe manier? Bubbelbal is dé groepsactiviteit voor jong en oud waarbij hilariteit gegarandeerd is. Alles over de mogelijkheden van bubbelbal lees je hier.  

Wat is bubbelbal?

Net als bij gewone voetbalwedstrijden draait het bij bubbelbal – beter bekend onder de naam bubbelvoetbal – om het scoren van doelpunten op de helft van de tegenstander. Met één belangrijk verschil; tijdens de wedstrijd bewegen de spelers zich voort in een grote met lucht gevulde bal waar enkel de benen nog uitsteken. Het is hierin knap lastig om het evenwicht te bewaren. Kijk er niet vreemd van op als je spelers over het veld ziet rollen en over elkaar heen ziet tuimelen. Elkaar omverlopen mag. Sterker nog, het wordt aangemoedigd. En het leuke is: je hoeft helemaal geen Messi te zijn om plezier te beleven aan dit knotsgekke voetbalbumperspektakel.  

Naast het klassieke bubbelbal zijn er veel andere uitdagende en hilarische spelvarianten mogelijk, waaronder Pionnen bubbelbal, Overlopertje en Bubbel-bowling. 

Waar wordt bubbelbal gespeeld?

Bubbelbal is zowel indoor als outdoor op iedere locatie in Nederland te spelen. Het kan worden gespeeld op gras, kunstgras, het strand of in een sporthal. Wanneer je zelf geen geschikte locatie hebt, gaan we samen op zoek naar een geschikte locatie bij jou in de buurt.  

Voor wie is bubbelbal geschikt?

Bubbelbal is leuk voor zowel (jong)volwassenen als kinderen. Het is het ultieme, afwisselende uitje voor familiesbedrijven en scholen. NL Bubbel Voetbal beschikt over speciale Kids Bubbels, zodat kinderen vanaf 7 jaar al mee kunnen doen aan deze unieke activiteit. 

Ook voor vrijgezellenfeesten is bubbelbal een memorabele activiteit om de vrijgezel in het middelpunt te zetten. We kunnen voor de vrijgezel een aparte kleur bubbel leveren voor een éxtra bijzondere dag.  

Bubbelbal huren of kopen?

Bij NL Bubbel Voetbal huur je tegen voordelige tarieven bubbels en toebehoren. Voor een kleine meerprijs bezorgen wij de bubbels bij je op locatie. Indien gewenst verzorgen we ook de opbouw, afbouw en begeleiding van de activiteit.

Een bubbelbal kopen voor je sportvereniging, wijkvereniging of bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. Indien gewenst bedrukt met eigen logo voor een professionele uitstraling. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk hier de mogelijkheden.

Bubblevoetbal teams
Bubbel Voetbal indoor binnen
Bubbel voetbal teams
NL Bubbelvoetbal vrijgezellenfeest
NLBubbelvoetbal.nl
Bubbel voetbal bedrijfsuitje
Scroll naar boven