Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Bubbel voetbal Scholen

Bubbel Voetbal en scholen vormen een hele mooie combinatie. We zijn al bij veel scholen door het hele land geweest om bubbel voetbal te organiseren! De mogelijkheden zijn er volop, met bubbel voetbal tijdens examenstunts, sportdagen en speciale gymlessen. Wedden dat de minst fanatieke sporters nog een potje willen spelen?

"Super organisatie ... Super om met samen te werken zodat wij vk bubbelvoetbal hebben kunnen opstarten."
5/5
Bubbel voetbal

Veel plezier

We spelen bubbel voetbal met vele andere spelletjes en op het laatst geven we nog een vrij speelkwartier. De klassen kunnen op die manier doen wat ze het leukste vinden en dat geeft veel plezier!

Op eigen locatie

Hebben jullie een eigen locatie waar je bubbel voetbal wil spelen? Wij verzorgen bubbel voetbal in Nederland en België op eigen locatie. Heb je geen eigen locatie? Geen probleem, dan zoeken we samen met je naar een geschikte locatie.

Binnen 24 uur reactie

Wie houdt er nou niet van snelle service? Daarom streven wij ernaar om binnen 24 uur na bestelling te reageren. Je kunt ons ook altijd bellen, dan komen we gelijk in contact.

Tarieven voor scholen

Voor een bubbel voetbal kinderfeestje kun je kiezen uit de volgende twee tarieven. Scholen beschikken over geschikt personeel om de activiteit te organiseren. Dit is goed nieuws, want wij kunnen bubbels tegen een speciaal tarief aanbieden. Neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden!

NL Kids Bubbels

Zelf ophalen en terugbrengen:

150,-
6 NL Kids Bubbels
  • 8 NL Kids Bubbels: € 175
  • 10 NL Kids Bubbels: € 200
  • 12 NL Kids Bubbels: € 225
  • 12+ NL Kids Bubbels: Prijs op aanvraag
  • Prijzen zijn excl. btw.
Bestel direct
*Tarieven zijn exclusief bezorgkosten á € 0,30 per gereden kilometer. Minimale bezorgkosten bedragen altijd € 30,- ex BTW.

Compleet verzorgd

Vanaf:

25,-
p.p.
  • 8 - 12 personen: €25,- p.p.
  • 13 - 18 personen: €22,50 p.p.
  • 19 - 24 personen: €20,- p.p.
  • 25+ personen: Prijs op aanvraag
  • Prijzen zijn excl. btw.
Bestel direct
*Tarieven zijn exclusief bezorgkosten á € 0,30 per gereden kilometer. Minimale bezorgkosten bedragen altijd € 30,- ex BTW.
Nieuw

Goed te combineren met...

Daarnaast verzorgen wij ook nog andere leuke activiteiten voor scholen. Zo hebben wij ook Lasergamen en Archery tag. Allebei kunnen ze net zo goed zorgen voor een onvergetelijk feest! Wedden dat dit ook een enorm succes gaat worden? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Meest gestelde vragen

Wij werken niet met vaste tijden, ophalen en terugbrengen gaat altijd in overleg. Soms is het ook mogelijk om de bubbels al een avond van tevoren op te halen en/of de volgende ochtend pas terug te brengen. Geef in de mail jullie voorkeur aan en dan gaan wij proberen om onze planning hierop aan te passen.

Ja, het is geen probleem om de bubbels door ons te laten bezorgen. Tijdstip van bezorgen en ophalen is, net als bij eigen vervoer, altijd in overleg. We zorgen er zeker voor dat jullie de bubbels op het gewenste tijdstip beschikbaar hebben.

Iedereen die een normaal potje kan voetballen kan ook Bubbel Voetbal spelen. Houd er wel rekening mee dat een heel fanatiek persoon van 20 jaar oud niet volle bak moet gaan bumpen tegen een collega van 60 jaar oud, dit kan wel gevaarlijk worden. We hebben echter al regelmatig héle leuke activiteiten mogen organiseren voor een oudere doelgroep. De intensiteit gaat wellicht iets omlaag maar de hilariteit is er niet minder om.

Scroll naar boven