Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Bubbel voetbal kopen

Ben jij van plan om Bubbel Voetbal te kopen voor je sportvereniging, wijkvereniging of voor je bedrijf? Er zijn enorm veel aanbieders op de markt die vaak op het eerste oog ook exact hetzelfde lijken te zijn. Wij werken uitsluitend met de hoogste kwaliteit materialen en de beste service op de markt, een investering die zich zeker terug zal betalen!

Bekijk de foto's

Logo bedrukken

Het is ook mogelijk om de bumperballen te laten bedrukken met je logo voor een professionele uitstraling. Ook is het mogelijk om meerdere logo's te bedrukken of zelfs om elke bubbelbal een eigen logo mee te geven. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Korte levertijd

Wij hebben standaard een aantal bubbel ballen op voorraad liggen. Kies je voor het kopen van bubbel voetbal zonder logo dan kunnen wij vaak binnen een dag al leveren.

Compressoren

Uiteraard leveren wij ook compressoren voor het opblazen en leeg laten lopen van de bubbels. Ons advies is om altijd met minimaal 2 compressoren te werken en bij grotere hoeveelheden bubbels zelfs met 3 compressoren. Bij een bestelling vanaf 10 bubbels bieden wij 1 compressor gratis aan.

Reparatieset

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zelfs als je voorzichtig bent met de materialen kan een klein lekje voorkomen. Geen zorgen, met onze gratis reparatiekit wordt dit probleem snel en gemakkelijk verholpen.

Over de service

Contact opnemen?

NL Kids Bubbelvoetbal

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je bedrijf? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Scroll naar boven