Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Bubbel voetbal bedrijfsuitje

Bubbel Voetbal inzetten op jullie bedrijfsuitje? Eindelijk volle bak de baas omver bumpen? Of die ene collega flink te pakken nemen? Met Bubbel Voetbal is het mogelijk. Trek het voetbal opblaaspak maar aan en gaan met die banaan!

Wij verzorgen de locatie voor bubbel voetbal niet alleen in grote steden zoals Rotterdam en Utrecht, maar in heel Nederland en België! Op locatie hebben wij een leuke begeleider die jullie alles kan vertellen en uitleggen over dit hilarische spel. Zo zorgen wij voor een leuk bedrijfsuitje met bubbel voetbal, corona-proof uiteraard!

"Super organisatie ... Super om met samen te werken zodat wij vk bubbelvoetbal hebben kunnen opstarten."
5/5
NLBubbelvoetbal.nl

Altijd lol

Alleen bij bubbel voetbal is het zo leuk om eens iemand flink te grazen te nemen. Of om teams te vormen tussen de afdelingen zodat jullie kunnen uitmaken welke nou de leukste is.

Tot 500 personen mogelijk

Wij hebben in het verleden wel uitjes georganiseerd met groepen tot wel 500 personen. Zelfs met een groter team of geheel bedrijf bent u van harte welkom! Zo leer je nog die collega van een andere afdeling kennen!

Binnen 24 uur reactie

Wie houdt er nou niet van snelle service? Daarom streven wij ernaar om binnen 24 uur na bestelling te reageren. Je kunt ons ook altijd bellen, dan komen we gelijk in contact.

Tarieven

Wij hebben twee verschillende tarieven waar je uit kan kiezen voor een bubbel voetbal bedrijfsuitje.

NLBubbels

Zelf ophalen en terugbrengen:

175,-
6 NLBubbels
  • 8 NL Bubbels: € 200
  • 10 NL Bubbels: € 225
  • 12 NL Bubbels: € 250
  • 12+ NL Bubbels: Prijs op aanvraag
  • Prijzen zijn excl. btw.
Bestel direct
*Tarieven zijn exclusief bezorgkosten á € 0,30 per gereden kilometer. Minimale bezorgkosten bedragen altijd € 30,- ex BTW.
Populair

Compleet verzorgd

Vanaf:

25,-
p.p.
  • 8 - 12 personen: €25,- p.p.
  • 13 - 18 personen: €22,50 p.p.
  • 19 - 24 personen: €20,- p.p.
  • 25+ personen: Prijs op aanvraag
  • Prijzen zijn excl. btw.
Bestel direct
*Tarieven zijn exclusief bezorgkosten á € 0,30 per gereden kilometer. Minimale bezorgkosten bedragen altijd € 30,- ex BTW.
Nieuw

Meest gestelde vragen

Bubbel voetbal aan het strand

Wij werken niet met vaste tijden, ophalen en terugbrengen gaat altijd in overleg. Soms is het ook mogelijk om de bubbels al een avond van tevoren op te halen en/of de volgende ochtend pas terug te brengen. Geef in de mail jullie voorkeur aan en dan gaan wij proberen om onze planning hierop aan te passen.

Ja, het is geen probleem om de bubbels door ons te laten bezorgen. Tijdstip van bezorgen en ophalen is, net als bij eigen vervoer, altijd in overleg. We zorgen er zeker voor dat jullie de bubbels op het gewenste tijdstip beschikbaar hebben.

Iedereen die een normaal potje kan voetballen kan ook Bubbel Voetbal spelen. Houd er wel rekening mee dat een heel fanatiek persoon van 20 jaar oud niet volle bak moet gaan bumpen tegen een collega van 60 jaar oud, dit kan wel gevaarlijk worden. We hebben echter al regelmatig héle leuke activiteiten mogen organiseren voor een oudere doelgroep. De intensiteit gaat wellicht iets omlaag maar de hilariteit is er niet minder om.

Goed te combineren met...

Daarnaast verzorgen wij ook nog andere leuke activiteiten voor kinderfeestjes . Zo hebben wij ook Lasergamen en Archery tag. Allebei kunnen ze net zo goed zorgen voor een onvergetelijk feest! Wedden dat dit ook een enorm succes gaat worden? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Scroll naar boven