Archery Tag

Nieuw in Nederland en perfect als losse activiteit of combi met Bubbel Voetbal, dit is Archery Tag!

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit paintball maskers. Actie en spanning gegarandeerd met deze gave nieuwe activiteit.

Dit gave spel kan indoor of outdoor georganiseerd worden door het hele land. Zelf geen geschikte locatie? Dan zoeken wij samen met u naar een geschikte plek. Net als met Bubbel Voetbal spelen we diverse spelvormen zodat de activiteit leuk en gevarieerd blijft.

NL Archery Tag wordt begeleid door één van onze medewerkers en kan al worden gespeeld vanaf 8 spelers. Voordat we van start gaan met de eerste spelvorm zorgen we ervoor dat met enkele schietoefeningen iedereen met de bogen overweg kan. We hebben speciale startersbogen zodat de activiteit voor iedereen toegankelijk is.

Bent u op zoek naar een spannende, vernieuwende en unieke activiteit voor uw evenement? Neem dan snel contact op voor een NL Archery Tag activiteit!

Vrijgezellenfeest – Teamuitje – Bedrijfsuitje – Funactiviteit – Bubble Voetbal – Archery Tag – Bow Hunt – Arrow Tag – Archery Attack