Bergveste 4a

3992 DE Houten

+31628475187

Ook via Whatsapp

Info@nlbubbelvoetbal.nl

Binnen 24 uur reactie.

Archery Tag op locatie professioneel verzorgd

Pijlen klaar? Schieten maar! Niet alleen bubbelvoetbal, maar ook Archery Tag op locatie regel je bij ons! Ga op jacht naar de overwinning bij een van de leukste activiteiten van het moment. Archery Tag is de groepsactiviteit voor iedereen die houdt van avontuur. 

Archery Tag op locatie in Nederland en België  

We bieden deze activiteit aan op diverse binnen- en buitenlocaties in Nederland en België. In het bos, een sporthal of bij de plaatselijke voetbalvereniging: het kan allemaal! Wij komen met onze Archery Tag materialen, doelschijven en opblaasbare bunkers jouw kant op, zodat je onbezorgd van deze activiteit kunt genieten. 

Instructie inbegrepen

Geen ervaring met boogschieten? Geen punt! Tijdens een workshop met schietoefeningen transformeren we jou in een mum van tijd tot een heuse scherpschutter waar Wilhelm Tell nog een puntje aan kan zuigen. Over punten gesproken: doordat de pijlen zijn uitgerust met zachte foamtops hoef je niet te vrezen voor blauwe plekken. Je gezicht wordt daarnaast beschermd met een gezichtsmasker.  

Niet zomaar boogschieten 

Archery Tag wordt vaak omschreven als mix tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl-en-boog. Natuurlijk kun je als bij een gewone boogschietwedstrijd spelen voor de punten door de bullseye het vaakst te raken. Maar uitdagender wordt het wanneer je alleen of in teamverband elkaar te lijf gaat. Met spelvormen zoals Last man standing en Capture the flag blijft de activiteit leuk en gevarieerd. (Lees hier meer over deze spelvormen.) 

Ga op avontuur 

Treed je in de voetsporen van Hawkeye van The Avengers? Of ga je Katniss Everdeen van The Hunger Games achterna? Je hebt je lot in eigen handen bij dit pijlsnelle spel vol spanning en sensatie. Het wordt hoe dan ook een heroïsche strijd; eentje waarin jíj de hoofdrol mag spelen.  

Archery Tag is altijd een schot in de roos.  

onze archery tag aanpak

Professionele begeleiding

Tijdens een korte workshop leer je alles over Archery Tag. Met schietoefeningen vooraf zorgen we dat iedereen goed met de bogen overweg kan.

Door heel Nederland en België

Wij bieden deze activiteit aan op diverse locaties in Nederland en België. In het bos, een sporthal of bij de plaatselijke voetbalvereniging? Jij bepaalt!

Al mogelijk vanaf 8 personen

We bieden Archery Tag aan vanaf 8 personen. Maar: hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en hoe voordeliger de activiteit)!

Altijd een schot in de roos

Archery Tag is een leuke, uitdagende en toegankelijke activiteit voor teamuitjes, familie-uitjes, vrijgezellenfeesten en andere festiviteiten.

Recensies

"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Scroll naar boven