Lasergame op elke locatie

Onze nieuwste activiteit is een hele bijzondere, indoor of outdoor lasergamen op elke gewenste locatie in Nederland en België! We hebben al activiteiten gehad in het bos, in het park, in de duinen, in scholen, in een bibliotheek, in het studentenhuis en zelfs in een supermarkt. Ook lasergamen in jullie eigen magazijn / kantoor is perfect mogelijk met onze professionele lasergame apparatuur! Wij zijn flexibel in te zetten dus op elke locatie zijn wij erbij voor uw feestje!

Wij hebben verschillende spel-ideeën voor lasergamen op een rijtje gezet. Op deze manier heeft u altijd weer wat nieuws om uit te proberen! Zo kunnen wij een heuse Fortnite battle opzetten voor een kinderfeestje (of voor volwassenen) en kunnen we met onze professionele lasergame set alles instellen naar wens. Diverse spelvormen, wapens, spelersrollen, tijdsduur, bereik van de guns. Kies voor één van onze spellen of laat uw fantasie de vrije loop en creëer zelf de ultieme game. Geen inspiratie? Geen punt, wij helpen u graag aan nieuwe ideeën!

Lasergamen op locatie is perfect te combineren met Bubbel Voetbal of Archery Tag, maar ook te boeken als losse activiteit. Leuk voor jullie bedrijfsuitje, vergaderbreak, kinderfeestje, teamuitje of vrijgezellenfeest. Wedden dat zelfs de minst fanatieke deelnemers aan het einde van het spel nog een potje willen spelen?

Neem contact op voor de mogelijkheden voor een lasergame activiteit of bekijk onze website. We komen door heel Nederland naar elke locatie toe. Geen eigen locatie? Geen probleem, dan gaan wij samen met jullie op zoek naar een geschikte locatie.

Scroll naar top