Over Archery Tag

Archery Tag is een nieuw spel dat het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit paintball maskers. Actie en spanning gegarandeerd met deze gave nieuwe activiteit.

Dit gave spel kan indoor of outdoor georganiseerd worden door het hele land. Zelf geen geschikte locatie? Dan zoeken wij samen met u naar een geschikte plek. Net als met Bubbel Voetbal spelen we diverse spelvormen zodat de activiteit leuk en gevarieerd blijft.

NL Archery Tag wordt begeleid door één van onze medewerkers en kan al worden gespeeld vanaf 8 spelers. Voordat we van start gaan met de eerste spelvorm zorgen we ervoor dat met enkele schietoefeningen iedereen met de bogen overweg kan. We hebben speciale startersbogen zodat de activiteit voor iedereen toegankelijk is.

Bent u op zoek naar een spannende, vernieuwende en unieke activiteit voor uw evenement? Neem dan snel contact op!

Vrijgezellenfeest – Teamuitje – Bedrijfsuitje – Funactiviteit – Bubble Voetbal – Bow Hunt – Arrow Tag – Archery Attack

Waarom Archery Tag?

Wordt Robin Hood

Met pijl en boog komt de Robin Hood in je naar boven. Leer in een korte workshop alles over achery tag en ga vervolgens los met die pijl en boog!

Persoonlijke begeleiding

Met behulp van persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat u altijd niets tekort komt op de activiteit. We hebben altijd leuke ideeën voor nieuwe spellen zodat u zich geen moment hoeft te vervelen!

Uniek uitje

Archery tag is zoals gezegd een nieuwe spel en daardoor heeft u een uniek uitje te pakken. Neem samen lekker die ene collega te grazen of pak de vrijgezel op een vrijgezellenfeest!

Door heel Nederland en België

Wij bieden onze service aan in zowel Nederland als België. Wij zijn heel flexibel in te zetten op locaties naar keuze: in het bos, in een sporthal, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Recensies

"Erg leuke dag gehad met een groep van 25 man. Leuke en goede begeleiding en activiteiten zaten goed in elkaar."
5/5
Scroll naar top