NL Bubbel VOETBAL

Hilariteit gegarandeerd

NL Bubbel
voetbal

Hilariteit gegarandeerd

Kijk hier voor onze aantrekkelijke tarieven. Kiest u voor de voordelige self service of wilt u uw uitje volledig verzorgd hebben? Alles is mogelijk bij NL Bubbel Voetbal

Bubbel Voetbal is zowel indoor als outdoor in heel Nederland te spelen. Zelf geen geschikte locatie? Geen probleem, neem contact op en wij gaan samen met u op zoek naar een geschikte locatie. Bubbel Voetbal kan worden gespeeld op gras, kunstgras, strand of in een sporthal.

Bubbel Voetbal is hilarisch, niet alleen voor (jong) volwassenen. Juist voor kinderen is Bubbel Voetbal het perfecte kinderfeestje of teamuitje. Wij beschikken over speciale kids bubbels zodat kinderen vanaf 5 jaar al gebruik kunnen maken van deze unieke activiteit! Meer weten over een kinderfeestje Bubbel Voetbal? Neem snel contact op.

Spelvormen

Naast ‘normaal’ Bubbel Voetballen kan je met onze Bubbels ook heel veel andere spellen spelen. Denk aan Pionnen Bubbel Voetbal, King of the Court, Overlopertje (met de vrijgezel of jarige in het midden?), Team Deathmatch, Bubbel-Bowling of één van de vele andere spellen. Als u de activiteit kiest zonder begeleiding dan kunnen wij u helpen met het opzetten van enkele leuke spelvormen. Wanneer u begeleiding boekt zal onze begeleider enkele leuke spelvormen met jullie organiseren.

NLBubbelvoetbal.nl
NLBubbelvoetbal.nl

Bubbel Voetbal huren

Het is bij ons mogelijk om bubble voetbal te huren op meerdere manieren.

Zelf ophalen en terugbrengen
Haal de bubbels zelf op bij onze locatie in Houten, een compressor voor het opblazen van de bubbels is uiteraard inbegrepen. Wij zorgen voor een duidelijke en uitgebreide instructie zodat jullie de activiteit zelf kunnen verzorgen. Na afloop brengen jullie de materialen weer terug, tijden zijn altijd in overleg. Daarbij is het geen probleem om de materialen ’s avonds of in het weekend op te halen / terug te brengen.

Inclusief vervoer
Zelf een geschikte locatie, maar geen tijd/zin om de bubbels op te halen in Houten. Voor een kleine meerprijs bezorgen wij de bubbels, indien gewenst kunnen we ook de op- en afbouw en de begeleiding van de activiteit verzorgen.

Compleet verzorgd
Als je echt nergens omkijken naar wilt hebben kies van voor de optie compleet verzorgd. Wij regelen een locatie, verzorgen de opbouw van de activiteit en zorgen voor goede begeleiding. We spelen diverse leuke spellen met de bubbels zodat de activiteit altijd leuk en gevarieerd blijft. Na afloop kunnen jullie rustig uitpuffen en nagenieten terwijl wij de activiteit weer afbouwen.

Bubbel voetbal

Bubbel Voetbal (of Bubble Voetbal) is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaar’s doel te werken. Er is echter 1 klein verschil wat het spel compleet anders maakt! Doordat alle spelers in een NL Bubbel zitten kan je elkaar omver lopen, tegen de keeper van de andere partij op springen of de spits van de tegenstander sandwichen! Hilariteit gegarandeerd!

Kinderfeestjes

Bubbel Voetbal huren voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter?
Meer informatie

Vrijgezellenfeest

De ideale toevoeging voor elk vrijgezellenfeest: Bubbel Voetbal. Naast een standaard potje Bubbel Voetbal horen daar natuurlijk ook spelletjes bij waarin de vrijgezel ‘in het middelpunt’ wordt gezet.
Meer informatie

Team uitje

Op uitje met je voetbal, hockey, korfbal, rugby, basketbal of onderwaterhockey team (of elke andere sport natuurlijk)? Boek Bubbel Voetbal! Gegarandeerd een succes voor elke sportieve groep.
Meer informatie

Familieweekend

De perfecte activiteit voor elk familieweekend. We kunnen een combinatie van grote en kleine bubbels leveren zodat jong en oud kan meedoen met deze fantastische activiteit.
Meer informatie

Voor op scholen

Bubbel Voetbal inzetten op jullie bedrijfsuitje? Eindelijk volle bak de baas omver bumpen? Of die ene collega flink te pakken nemen?
Meer informatie

Bedrijfsuitje

Bubbel Voetbal inzetten op jullie bedrijfsuitje? Eindelijk volle bak de baas omver bumpen? Of die ene collega flink te pakken nemen? Met Bubbel Voetbal is het mogelijk. Wij regelen de locatie, zorgen voor een lieve begeleider en verzorgen jullie uitje.
Meer informatie
Scroll naar top